- Mirëseerdhët tek

AMD Shantiri

Kompani e specializuar në importimin e mallrave kualitative nga Kosova në Zvicër dhe anasjelltas.

Disa fjalë për neve

Kompania AMD Shatiri ka histori të gjatë për importimin dhe eksportimin e mallrave nga Kosova në Zvicër dhe anasjelltas. Me shumëllojshmëri të produkteve, ne jemi nga të parët qe ofrojmë këto lloj shërbime...

Lexo më shumë..
- ÇKA NE OFROJMË

SHËRBIME TONA

  • IMPORT
  • EKSPORT
  • PRODUKTE
  • TRANSPORT
img

IMPORT

Kompania jonë me eksperiencë shumë vjecare është kompani e licensuar për importimin e mallrave të ndryshme për tregun zviceran. Të gjitha produktet tona janë të cilësisë së lartë dhe i posedojnë të gjitha licensat e nevojshme. Cdo produkt i joni është i licensuar për shitje në tregun zviceran.

EKSPORT

AMD Shantiri gjithashtu eksporton mallra të ndryshme me porosi nga Zvicra në Kosovë dhe anasjelltas në mënyrë profesionale. E gjitha cka duhet është të na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth ofertave tona për bartjen e mallrave nga një shtet në tjetër.

img
img

PRODUKTE

Përveq importimit dhe eksportimit të produkteve me porosi, kompania jonë gjithashtu importon në tregun zviceran produkte kualitative me licencë. Disa nga produktet tona kryesore importuese është Uji Natyral Lajthiza si dhe shumë produkte tjera.

TRANSPORT

Transportio realizohet në mënyrë shumë profesionale nga ekipa jonë. Kemi vetura të vecanta qe mirren me transportimin e mallrave të ndryshme dhe me shpejtësi duke u kujdesur gjatë tërë kohës për produktin tuaj.

img
-KONTAKTI

NA SHKRUANI

Plotesoni informatat e meposhtme per te na kontaktuar