Uji natyral LAJTHIZA

Uji i mbushur në lartësinë 1600m

Lajthiza Invest sh.a

Kompania “Lajthiza Invest” sh.a, e themeluar ne vitin 1999, ka investuar qe nga viti 1996 ne zonen Veri-Lindore te Shqiperise ne aksin e Rruges Kombetare Shkoder-Kukes, pikerisht ne Komunen e Qafes Malit ne fshatin Lajthize, Puke, ne Stabilimentin e Prodhimit dhe Ambalazhimit te ujrave Natyrale. Kjo eshte nje zone e thelle malore ku Stabilimenti ngrihet ne lartesine 1.200 m ndersa burimi del nga nje lartesi 1600 m mbi nivelin e detit.

-KONTAKTI

NA SHKRUANI

Plotesoni informatat e meposhtme per te na kontaktuar